Facebook Marketing,  Online Marketing

Senangnya Jual Secara Online 300 saat Berjaya Post Iklan ke 100 Group

Sebentar tadi di group support jualan Software Viral 2.0 kami terima testimoni dari salah seorang pengguna Software Viral 2.0 ni juga. Seperti saya yang sentiasa gunakan fungsi auto post tetapi dia ni memang hebat. Dapat guna sehingga 100 group sekaligus.

Saya ni bukan apa. Berhati-hati cuma memang betullah jika kita ni nak marketkan produk harus sentiasa masuk group-group Facebook percuma untuk dapatkan pelanggan baru atau sedia ada. Orang yang sentiasa update iklan akan sentiasa dilihat oleh pelbagai manusia. Dan jika 100 group beliau iklankan berjaya dilihat oleh 100 orang contohnya, maka 100 x 100 group = 10, 000 prospek tau secara percuma sahaja!

 

Aduhai rugilah kalian belum memiliki software ni.

 

Kita ni nak hebat dalam bisnes tapi sentiasa rasa putus asa, sedangkan orang yang berjaya siap buang ayat putus asa dan lakukan sale setiap hari tanpa jemu. Kita usah kata jemu, lemau semua siap. Baru sehari, sebulan niaga …. krik krik je dah rasa dunia ni tak adil. Kenapa si A berjaya, aku masih kat sini di takuk lama.

 

Pa dia kan?

 

Saya sendiri seperti kalianlah. Tetapi satu ja saya sentiasa pegang, Allah pemberi rezeki dan setiap tools ini ialah bantuan yang Allah berikan tuk kita usahakan. Janganlah pula kita belum bermula sudah putus asa.

 

Mari saya ceritakan apa kelebihan Software Viral 2.0 ni bagi peniaga FACEBOOK!

 

FUNGSI BEST SOFTWARE VIRAL Facebook Version:

1.Fungsi autopost ke berpuluh group dengan sekali klik. Jangan risau sebab software ada fungsi setting jarak masa untuk post ke group. Anda boleh iklankan pelbagai jenis post sama ada text/gambar single/gambar multiple/link dan termasuk video! Fungsi autopost iklan boleh dibuat secara berjadual (setiap hari) atau sekali sahaja ikut kehendak anda.

 

2.Fungsi auto komen dan auto like latest friend status post. Dengan tingkatkan engagement tapi tak ada banyak masa nak komen dan like pada status rakan-rakan. Jadi software akan bantu sis/tuan hanya dengan sekali klik je. Sebab kita perlu tahu kalau kita nak fb kita meriah dengan komen dan like dari rakan,kita kenalah komen dan like dekat status orang lain dulu. Lagi bagus kalau setiap hari kita like dan komen pada status prospek..

 

ADA 13 FUNGSI LAGI DALAM SOFTWARE NI.

SOFTWARE VIRAL VERSI MOBILE DAN LAPTOP !!!

 

AUTO SCHEDULE TASK
– Anda boleh scheadule semua aktiviti anda dengan sekali klik

 

AUTO POST TO WALL FRIEND
– Anda boleh menghantar sebarang post ke wall rakan anda (Anda akan di ajar teknik yang betul untuk hantar post ke wall rakan tanpa mengganggu privasi rakan anda)

 

AUTO BUMB KOMEN
– Dengan fungsi auto BUMB anda boleh up posting iklan jualan anda di group-group secara berjadual dan pastinya menjimatkan masa dan iklan anda sentiasa kelihatan di dalam group.

 

AUTO DUPLICATE PAGE
-Anda boleh duplicate mana-mana page termasuk page hq produk anda dengan sekali klik dan memudahkan anda untuk menguruskan multiple page

 

AUTO ADD TARGETED FRIEND
-Anda boleh menjadikan fb anda di penuhi prospek yang berkualiti dengan add rakan dari lubuk yang tepat

 

AUTO UNFRIEND
– Unfriend rakan mengikut pilihan dengan sekali klik

 

AUTO INVITE TO GROUP
– Anda boleh add friendlist anda untuk join mana mana group dengan sekali klik

 

AUTO INVITE TO PAGE
– Anda boleh invite rakan secara automatik ke page anda

 

AUTO ACCEPT FRIEND REQUEST
– Accept friend request dengan satu klik

 

AUTO LIKE LATEST POST
– Sistem like latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan like status terbaru rakan anda.

 

AUTO KOMEN LATEST POST
– Sistem komen latest post sangat berguna untuk bina enggagement walaupun anda sedang sibuk bekerja, sistem akan komen status terbaru rakan anda.

 

1 AKAUN PERSONAL SOFTWARE VIRAL VERSION 2
BOLEH ADD 3 AKAUN FACEBOOK!!!

 

 

(BONUS PERCUMA)
-dapat bonus 36 ebook yang tuan boleh edit dan namakan dengan nama sendiri dan boleh jual semula ebook tersebut.
yuran server rm39 setahun (pecuma untuk pelanggan pertama dan bayar pada tahun hadapan hanya jika masih berminat)‼️‼️

JUMLAH = rm169.00 sahaja

 

Testimoni Pengguna Software Viral 2.0

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *