shopee bot auto boost dan auto follow shopee
Produk,  Shopee Bot,  Shopee Marketing

Shopee Bot Cybersona Automasikan Bisnes Shopee Anda

Fungsi Boost di Shopee merupakan satu fungsi percuma yang mampu membantu melonjak sale produk di kedai Shopee anda. Dengan kelebihan 5 produk boleh diboostkan sekali gus pada setiap 4 jam menjadikan ianya satu fungsi marketing yang wajib anda lakukan jika anda inginkan sale di Shopee. Ini adalah keistimewaan yang Shopee berikan buat peniaga untuk mendapatkan jualan! Tiada lagi ecommerce yang lain memberikan keistimewaan seperti ini setuju?.

Bagaimana cara nak boost produk di Shopee?

cara boost produk di shopee

Pada setiap produk di kedai Shopee anda, setiap produk ada fungsi boost yang anda boleh gunakan.

Cara boost produk Shopee mudah sahaja

  1. Tekan Boost Now
  2. Jika keluar notis (seperti dalam gambar), tekan OK
  3. Pilih lagi 4 gambar untuk anda boostkan (maksima 5 produk bagi setiap 4 jam)

Jadi, apa sebab kita kena gunakan kelebihan boost Shopee ni?

  • Setiap produk yang diboost bukan suka-suka je tahu, produk ni akan dinaikkan 1- di kedai anda, 2- di kategori produk di Shopee
  • Dengan konsisten gunakan fungsi percuma boost, user Shopee yang lain akan kerap melihat produk anda apabila mereka lihat kedai anda ataupun klik pada carian kategori produk.

Oleh sebab itulah anda wajib gunakan fungsi boost ni! Bukan susah pun kan? klik, klik aje produk anda akan tersenarai ke tangga teratas di carian Shopee. Rajin-rajinkan diri korang, setiap 4 jam pastikan klik 5 produk dan boostkan!

Kedua, macam instagram… Adakalanya jumlah follower yang banyak juga memainkan peranan. Sama ada dari segi wow factor atau follower targetted yang mungkin user ini follow korang sebab suka dengan kedai korang. Iya lah, korang jual produk yang diaorang suka beli. Wajiblah follow kan?

Ada beberapa cara untuk kita follow user dekat Shopee

  1. Random user iaitu khas untuk naikkan jumlah follower yang cepat, kita follow sahaja sesiapa yang aktif di Shopee.
  2. Targetted user berdasarkan niche atau produk yang sama dengan jualan anda. Contoh, anda jual skincare produk kan.. jadi anda follow kedai-kedai yang jual produk or niche yang sama, dan follow user/pembeli kedai tersebut. Ini adalah salah satu tips nak follow targetted user (percuma kita bagi info ni tauuu)

Ada banyak cara kita boleh follow. Secara perlahan dan ambil masa tetapi ianya berbaloi. Anda boleh spend satu ke dua jam dan follow user dekat Shopee. Sehari korang boleh follow 200 – 300 user Shopee. Based on apa yang saya selalu baca di youtube juga, ada yang boleh follow sehari sampai 300 user. Dan maksima kedai Shopee kita boleh follow sampai 5,000 user. Jadi bila kedai Shopee korang dah limit , korang startlah un follow dan boleh lah follow balik user di Shopee kay?

 

Perkenalkan Shopee Bot Yang Dapat Melakukan Kerja Auto Boost , Auto Follow dan Auto Unfollow bagi menggantikan kerja-kerja marketing manual anda.

shopee bot auto boost dan auto follow shopee

Fungsi Cybersona Shopee Bot

  1.  Follow user
    • Target user berdasarkan trends keyword
    • Target user berdasarkan keyword pilihan
    • Target user aktif berdasarkan aktiviti comment
    • Target user berdasarkan jumlah follower
    • Target user berdasarkan jumlah following
    • Target user berdasarkan pembelian
  2.  Unfollow user
  3.  Naikkan produk (Boost)
    – Naikkan random produk
    – Naikkan produk berdasarkan impresi
    – Naikkan produk berdasarkan nama produk
  4. Unlimited account (shopee akaun)
  5. Multitasking

Shopee Bot ini sesuai Untuk:-

❤️ Peniaga Shopee Yang Nak Mudahkan Kerja Manual
❤️ Tiada masa nak boost secara Manual setiap 4 JAM!!
❤️ Yang selalu gunakan laptop dalam kerja seharian
❤️ Memiliki laptop dengan operasi windows 7 ke atas.
❤️ Mempunyai pengetahuan asas IT untuk kendalikan software

 

Shopee Bot CYBERSONA
Ini ialah paparan shopee bot anda, anda boleh setkan mengikut apa yang anda inginkan berdasarkan setting sedia ada.

 

shopee bot malaysia
Ini ialah log untuk anda lihat progress bot anda, sama ada boost, auto follow atau auto unfollow, dari sini anda track perjalanan shopee bot anda berjaya atau tidak.

 

Dengan adanya Shopee Bot anda tidak perlu lagi membuang masa melakukan kerja remeh seperti follow seorang demi seorang atau terpaksa set jadual untuk tunggu masa habis boost produk anda. Setiap pagi anda buka pc dan aktifkan shopee bot, dan biarkan sahaja bot ini berjalan setelah anda setkan jadual untuknya. Yang penting, kerja marketing anda siap setiap hari tanpa anda perlu lagi pening kepala anda.

Bot ini seperti pembantu marketing bagi kedai Shopee anda, caranya sangat mudah. Kami ada menyediakan panduan dan group support untuk anda.

Nak dapatkan Shopee Bot Cybersona?

Kami berikan kepada anda harga lesen bot LIFETIME! Bukan tahunan, bulanan tetapi SEUMUR HIDUP. Harga yang amat berpatutan gerenti!

 

Harga Shopee Bot Cybersona RM89.00 SAHAJA (EARLY BIRD)

Harga Shopee Bot Cybersona RM89.00 SAHAJA (EARLY BIRD)

Harga Shopee Bot Cybersona RM89.00 SAHAJA (EARLY BIRD)

 

Harga early bird Shopee Bot ini akan ditutup pada bila masa sahaja.

Dapatkan segera sebelum kami naikkan harga bot.

 

TEMPAH SEGERA

506221448770
Puteri Emme Marina Mohamad

 

Selesai pembayaran, sila berikan bukti resit melalui email ke shopee.marketing@gmail.com atau whatsapp ke 018-9100 852 beserta info yang diperlukan iaitu:

Nama:
No tel:
Email:

Jika anda memerlukan lebih informasi, boleh terus whatsapp atau emailkan kepada kami. Jom automasikan marketing Shopee anda dengan Shopee Bot Cybersona. Kini urusan harian boost dan naikkan follower dengan mudah dan cepat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *