• Al Quran Tagging,  Produk

    Set Kit Tagging Alquran Tag Matin (215 Tag) Ready Stok

      MANUAL TAG MATIN Tag Matin merupakan set kit tagging batch kedua, dengan 215 tag semuanya termasuklah 30 tag juzuk alquran . Harga asal RM39, tetapi untuk 1000 unit pertama, kami tawarkan dengan harga RM37 saja. Murah sahaja kan? . Apa itu tag matin? TAG matin ini kesemuanya adalah ayat baru (tidak sama dengan tag mika oleh itu anda boleh kumpulkan kit tag ini kedua-duanya sekali menjadikan tagging anda, 383 kesemuanya)   Terdapat 185 ayat tag dan 30 tag juzuk. Keseluruhan 215 tags   Ready stok dengan freegift yang pelbagai: . ✔️Buku Manual ✔️Stiker Tag ✔️Stiker Warna-warni ✔️5 Kad Zikir ✔️Tasbih Digital ✔️Bookmark ✔️Notebook . Contoh ayat-ayat pilihan dalam Tag…

  • Al Quran Tagging,  Produk

    Terbaru! 383 Tagging Kini Disediakan Bagi Al Quran Tagging Enuur

    Assalamualaikum semua pembaca Alquran, salam sejahtera bagi seluruh muslimin di Malaysia. Alhamdulillah, kini HQ Enuur sudah pun mengeluarkan alquran tagging dengan 383 tag kesemuanya!   Cukup banyak.   Tak terbilang banyaknya bila kita lihat alquran kita penuh dengan warna-warna bukan sekadar stiker tetapi stiker yang penuh manfaat, doa, kehidupan harian, ilmu Allah yang ada pada Al quran Tajwid Terjemahan anda. Masya Allah. Meriah dan bertambahlah cinta kita pada Al quran insha Allah     Semakin banyak tagging pada Al Quran kita semakin banyak ilmu yang kita dapat yang boleh kita manfaatkan pada kehidupan seharian kita.   Untuk batch order 383 tagging ni kita namakan TAG SAFEEYA, bagi membezakan dengan batch…

  • Al Quran Tagging,  Produk

    Update Stok AlQuran Tagging Ennur

    Assalamualaikum, alhamdulillah dah masuk tahun baru kan? Blog jangan dibiarkan sepi. Kita kenalah sentiasa update perkembangan terbaru, sharing serta info berguna yang dapat dimanfaatkan oleh pembaca atau followers. Jadi, insha Allah, weekly basis saya akan update stok alquran tagging kami.   Masih tak pasti nak update stok tagging weekly ke daily or maybe saya akan update stok tagging quran bila ada perubahan 🙂   Kita ada alquran yang dah siap tag dan set tag sahaja. Bagi alquran tag, ada beberapa jenis size yang berbeza. Paling kecil size A6 dan paling besar size A5.     Perbezaan size antara alquran tagging   UPDATED STOCK ALQURAN TAG/ SET TAG     Tags…

  • Al Quran Tagging,  Produk

    Al Quran Terjemahan Siap Tagging dari Ennur

    Pernahkah anda terlihat atau terdengar mengenai kewujudan Al Quran Tagging? Ya sebuah Al Quran yang telah disiapkan tag dengan penuh pengisian DOA, PANDUAN,  bagi melengkapkan lagi penghayatan kalian terhadap AL QURAN. Al Quran Tag ini menggunakan Al Quran Tajwid Terjemahan Berwarna Oleh itu, ianya sangat bagus diamalkan setiap hari selain hanya mengaji Quran. Anda bukan sahaja mengaji tetapi dapat belajar hukum TAJWID, Taddabur dengan ayat-ayat terjemahan malahan isi Quran ini sangat menarik kerana dipenuhi warna-warni membuatkan sesi mengaji dan tadabbur anda tidak cepat jemu, tidak cepat mengantuk. Insha Allah Perkenalkan AL QURAN SIAP TAGGING untuk kegunaan harian anda AL Quran Tag ini menggunakan AL Quran Tajwid Terjemahan Berwarna yang sangat…

  • Peluang Dropship,  Produk

    Dropship Al Quran Tagging Dibuka. Nak Jadi Dropshipper Kami?

    Bismillah, dropship al quran tagging dibuka. Anda berminat untuk jual produk alquran bertagging? Mari sertai kami di sini. Komisyen 15% tidak termasuk postage Namun untuk kami lihat keseriusan anda berniaga dan mahukan sales bersama kami. Ada syaratnya, Order Pertama Anda tiada komisyen. Bermakna komisyen anda akan bermula pada order kedua. Namun jika order pertama sudah ada lebih dari 2 item. Item kedua dah boleh dapat komisyen 15% 🙂 Mudah kan? Jika anda serius, anda pasti boleh lakukan. Insha Allah, sambil jual quran dapat pahala dan income untuk diri anda dan keluarga. Harga dan list produk 1. Set Tagging : RM 37 (Pos: RM 8 Sem/ RM 10 SS) 2. AlQuran…

  • Islam,  Produk

    Tagging Your Own Quran Tafsir Now Easy With Set Tagging Ennur

    Al Quran merupakan petunjuk dan pedoman dari Allah terhadap manusia terutama untuk seorang mukmin. Di dalam ayat-ayat Al Quran tersimpan rahsia-rahsia hidup yang perlu kita pelajari. Ayat-ayat dari kitab suci ini memiliki bahasa tingkat tinggi sehingga perlu ilmu untuk dapat memahaminya secara utuh dan menyeluruh.   Yang bagusnya tentang quran terjemahan ni ialah kita bukan sahaja dapat memahami maksud setiap perkata ayat tersebut, tetapi kisah dan petunjuk yang Allah berikan sebagai wahyu kepada Rasulullah s.a.w. Tahukah anda?   Membuat manual tagging Al Quran anda memerlukan ilmu dan rujukan dari hadis yang sahih. Paling senang sekali, anda boleh buat tagging quran dengan tagkan 30 Juzuk Al Quran atau Tag Setiap Surah…