• Online Marketing,  Shopee Marketing,  Shopee.My

    Best Ke Shopee? Baca Kelebihan di Shopee Sebagai Seller Dan Buyer

    Awal berniaga di Shopee, upload produk, boost setiap 4 jam. Sejujurnya, saya suka berniaga di Shopee. Alhamdulillah, walaupun belum lagi berpuluh ribu sales di Shopee tetapi bersyukur sangat kerana dapat income. Tak semestinya masuk Shopee terus demand nak sale ribu riban macam otai-otai di Shopee. Bagi saya, kalau selama ni susah nak buat sale secara manual marketing, bila dapat sale ratusan ke ribuan ni kan. Masya Allah. Eh, syukurlah! Tidak ada perkara mudah dalam berniaga. Bisnes = iklankan produk anda. Shopee dah sediakan tempat, anda usahakan lah untuk pamerkan iklan anda sebanyak mungkin! Keistimewaan Berniaga di Shopee 1. Penjimatan postage. Shopee ada menyediakan perkhidmatan Free Shipping under akaun Shopee sendiri guna…

  • Online Marketing,  Shopee Marketing,  Shopee.My

    Belajar Berniaga di Shopee

    Bismillah. Tahun 2019 kita mahu mendominasi pemasaran secara talian sepenuhnya. Online marketing.  Ianya tidak semudah atau sesukar yang disangkakan. Apa yang penting keinginan untuk mahu berjaya dan mengubah taraf kewangan keluarga ni kena kuat dan wajib kental.  Sudahkah anda masukkan list Shopee dalam plan bisnes 2019 anda? Jika belum, eloklah bermula hari ini. Tidak mengapa jika kita tidak pandai dan laju berfikir. Tetapi kerajinan dan rajin belajar itu bakal membawa kita ke arah kejayaan. Jangan risau, nak berniaga di Shopee mudah sahaja, bahasa juga ada bahasa melayu. Jadi tak pening nak translate bahasa English kan? Menggunakan Shopee sebenarnya bukanlah di dalam senarai medium online yang saya gariskan. Mungkin kerana kita kurang pendedahan…