Al Quran Tagging,  Produk

Update Stok AlQuran Tagging Ennur

Assalamualaikum, alhamdulillah dah masuk tahun baru kan? Blog jangan dibiarkan sepi. Kita kenalah sentiasa update perkembangan terbaru, sharing serta info berguna yang dapat dimanfaatkan oleh pembaca atau followers. Jadi, insha Allah, weekly basis saya akan update stok alquran tagging kami.

 

Masih tak pasti nak update stok tagging weekly ke daily or maybe saya akan update stok tagging quran bila ada perubahan 🙂

 

Kita ada alquran yang dah siap tag dan set tag sahaja. Bagi alquran tag, ada beberapa jenis size yang berbeza. Paling kecil size A6 dan paling besar size A5.

 

tagging quran sendiri
Set tag sahaja – stiker berwarna, stiker bertulis, panduan untuk tagging alquran dan beberapa free gift yang sangat bermanfaat 🙂
ni contoh alquran yang dah siap kita tag untuk anda

 

Perbezaan size antara alquran tagging

4 size quran tag – A6, B6, A5 cuma size alquran wanita besar sedikit berbanding standard size A5

 

UPDATED STOCK ALQURAN TAG/ SET TAG

alquran siap tag A6
alquran siap tag A6

 

alquran siap tag A6
alquran siap tag A6

 

Tags A6 Raihan Ready stock (RM95)
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm13 ss

R05 – Sold out
R10 – sold out
R12 – 22
R13 – 2⚠
R14 – sold out
R17 – 8
R19 – sold out
R20 – Sold out
R21 – Sold out
R24 – 2⚠
R25 – Sold out
R29 – Sold out
R30 – Sold out
R31 – Sold out
R33 – Sold out

 

Tags A6 Humaira Ready stock (RM95)
Postage 1 unit: Rm8 sm / Rm13 ss

Hijau: 13
Hitam: 315
Merah: 7
Pink: 9
Purple: 6

 

Tags Magnet B6 Ready Stock (RM115)
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm16 ss

rb05 – 19
rb06 – 7
rb07 – 4
rb08 – 15
rb10 – 23
rb11 – 17
rb14 – sold out
rb16 – sold out
rb17 – 9
rb18 -16

 

alquran tag humaira A5

Tags A5 Humaira Ready Stock (RM120)
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm16 ss

Merah : 5
Hitam : 5
Turquoise : 6
Hijau : 5
Purple : 114

 

Tags A5 Special Edition (RM180)
ADA TAGGING
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm18 ss

Hitam: Sold out
Putih: Sold out

 

Tags Eks Wanita Ready Stock (RM135)
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm16 ss

Pink: 165
Purple: 5
Gold: 6
Turquoise: 6

SET TAGGING (RM37 exc postage)
Postage 1 unit: RM8 sm RM12 ss

8 Set

Planner 2019 READY STOCK (RM85)
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm16 ss

Blue pink : 105
Maroon cream : 7
Purple pink : 15
Turquoise cream : Sold out
Green cream : Sold out
Black gold : 248

Planner 2019 READY STOCK (RM50)
Postage 1 unit: Rm9 sm / Rm16 ss

Zahraa (Hitam) : 52
Rayyan (Putih) : 186

 

Jika kalian berminat untuk mendapatnya, boleh terus whatsapp saya untuk confirmation stok. Mana tahu kot dah habis ke, biasanya tak lama untuk kami restok cuma concern saya kalau yang A6 Raihan dan B6 tu by kod kan. Jadi anda sebaiknya hubungi saya untuk tempahan ye.

WA 018-9100 852

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *